Hatay Büyükşehir Belediyesi Ve Hatsu’nun Ayıbı

Payas’a içme suyu taşıyan boru hattındaki arızanın, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatsu tarafından yaklaşık bir aydır güvenlik sorunu bahane edilerek bir türlü giderilememesi; başta Payas Belediye Başkanı Bekir Altan olmak üzere Payas Halkını çileden çıkardı.

Payas’ta ilk göreve geldiklerinde görevi CHP belediyesinden devraldıklarını, o sıralarda Payas halkının susuzluktan kırılmakta olduğunu belirten Bekir Altan; ‘’15 yıllık süre zarfında kah dağları delerek kah taşları oyarak Amanos dağlarından 40 km.lik hat döşeyerek Payas’ın su sorununu çözdük’’ dedi. Bekir Altan 2014 yılında su şebekelerinin Hatsu’ya devredilmesiyle Payas gibi Hatay halkınında sürekli susuzluktan kırıldığını söyledi.

Güvenlik sorunu bahane edilerek yaklaşık bir aydır giderilemeyen ve Payas halkının susuzluktan kırılmasına sebep olan boru hattındaki arıza; Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, beraberinde Ak Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler, vatandaşlar ve tamirciler tarafından giderildi. Korkuya dayalı bu bir aylık ihmale anlam veremeyen Bekir Altan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatsu’ya büyük tepki gösterdi. Bekir Altan; ‘’ Dağlar gibi vatanın her karış toprağı bizimdir. Koruma ordusuyla makamında korkarak oturmakla halka hizmet edilemez’’ dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ve Hatsu’nun Ayıbı Hatay Büyükşehir Belediyesi Ve Hatsu’nun Ayıbı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.