Belen’deki Tesislerde Bakım Onarım Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ilçelerde bulunan terfi istasyonları, su depoları, su kuyularında ve sondaj yapılan bölgelerde bakım ve onarım çalışmaları yapıldığını duyurdu.

HATSU mobil ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilçelerde oluşan arızaları önlemek ve tesislerin durmaması adına bakım onarım yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, bu kapsamda tesislerde kullanılan ve paslanarak işlevini yitirmiş çekvalf ile dalgıç pompalarında yenileme çalışması gerçekleştirildiğini açıkladı.

İçmesuyu istasyonlarından evlerimize kadar gelen suyun iletilmesi sırasında kullanılan tesislerin önemine dikkat çekerek bakım onarım işlemlerini aksatmadan devam ettiren İdare, yapılan modernizasyon sayesinde Belen ilçesine bağlı Bakras Mahallesi’nde bulunan terfi istasyonundaki motor pompası gece saatlerinde yenilenerek sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladığını bildirdi.

Teknik arızalar ve sorunlarla karşılaşıldığı takdirde ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na bildirilmesi gerektiğini hatırlatan HATSU, hızlı bir şekilde yapılacak müdahale ile sorunların bertaraf edileceğinin altını çizdi.

Belen’deki Tesislerde Bakım Onarım Sürüyor Belen’deki Tesislerde Bakım Onarım Sürüyor

Önceki İçerikHatay Büyükşehir Belediyesi Ve Hatsu’nun Ayıbı
Sonraki İçerikİskenderun’da Zabıta Haftası Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.