Zabıta Ekipleri Otobüs Terminalinde Denetim Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, halkın huzur ve güvenliği için Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde denetim gerçekleştirdi.

HBB Zabıta ekipleri gerçekleştirdikleri denetimde otogar içerisinde satış yapan büfelerde gıda kontrolü yaptı. Gıdaların ambalaj içerisinde satılıp satılmadığını kontrol ederek, son kullanım tarihini üzerinde uzun incelemelerde bulundu. Ekipler tost, simit gibi açık alanlarda satılan ürünlerin doğru olmadığı konusunda esnafları uyardı. Vatandaşların güvenli gıdaya erişebilmesi için hassasiyetle görevlerini icra eden ekipler, hijyen ve dışarda bulunan ürünün satılmasına konusunda esnafa fırsat vermedi.

Halkın can ve mal güvenliğini sağlama konusunda üstün hassasiyet gösteren HBB Zabıta ekipleri, otobüslerin bagajlarını kontrol etti. Araçların koltuk durumlarını ve genel temizlik konusunda birtakım incelemelerde bulunarak, yolcuların otogar memnuniyeti konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Zabıta Ekipleri Otobüs Terminalinde Denetim Gerçekleştirdi Zabıta Ekipleri Otobüs Terminalinde Denetim Gerçekleştirdi Zabıta Ekipleri Otobüs Terminalinde Denetim Gerçekleştirdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.