Çatal Palmiye Yeni Yerine Dikildi

İskenderun trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak PAC Meydanı projesinde hızla ilerleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bir yandan da çevre düzenlemesini iyileştiren çalışmaları devam ediyor.

Meydanda bulunan palmiye ağaçlarını özenle söken HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, 134 ağacı yeni yerine dikti.

Ağaçların İskenderun, Arsuz ve Dörtyol ilçelerinin muhtelif yerlerine dikildiğini açıklayan HBB ekipleri, 76 tane ağacın Nardüzü Mahallesi’ne, 3 tanesinin İskenderun Denizciler polis noktasına, 6 tanesinin İskenderun Teknik Üniversitesine, 3 tanesinin İskenderun Sakarya futbol sahasına, 4 tanesinin adliye bahçesine, 16 tanesinin talepte bulunan sitelere ve 23 tanesinin Dörtyol Atatürk Parkı’na dikildiğini ifade ettiler. HBB ekipleri ayrıca, palmiye ağaçlarından çift başlı olarak bilinen ve nadir görüldüğü için ilçe halkı tarafından önemsenen palmiye ağacının, Atatürk Bulvarı’nda yeni yapılan cami inşaatı önüne dikildiğini belirttiler.

Çatal Palmiye Yeni Yerine Dikildi Çatal Palmiye Yeni Yerine Dikildi Çatal Palmiye Yeni Yerine Dikildi Çatal Palmiye Yeni Yerine Dikildi

Önceki İçerikArsuz İlçesinde Yol Onarım Çalışmaları Yapıldı
Sonraki İçerikHatay’da Uyuşturucu Operasyonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.