İskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belli bir program dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Beleye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi olarak aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra mahallelerimizin genelinde kilitli parke taş döşeme çalışmaları da devam ettiriyoruz. İskenderun Belediyesi olarak mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz. Mahallelerimize de kilit parke taş döşeme çalışmalarımız var. Bütün mahalle yolarımızın daha düzel olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İskenderun’a daha çağdaş ve güzel bir görünüm kazandırmak için yoğun bir gayret içerisin de olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Hizmetler vatandaşlarımızın talepleri ve muhtarlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda yapılıyor. Daha modern ve kullanışlı yollar için çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi tüm ekipleriyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor “diye konuştu.

İskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.