Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde

Neşeli Yuvam Gündüz Bakım evi Müdürlüğü’nde Çocuklar öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Müdürlüğü’nde ,Çocuklarınızın en iyi eğitimi alması amacının yanında, güvenlikleri ve konforları açısından da üst düzey detaylar göz önünde tutulmuştur. Kreşimiz çevre yerleşim yerleri için kolaylıkla ulaşılabilecek konumu, fiziksel altyapısı, izlediği eğitim metodları ve profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir.
Kreşimizde “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. Kendine güvenen, özgür, bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, insani değerlere sahip, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Sarımazı’da bahçe içerisinde kendine ait parkı ve meyve ağaçları ile anne sıcaklığında bir çocuk yuvası. Bu sıcacık yuvada yerinizi almak için size de bekliyoruz. Yeni kayıt dönemimiz başlamıştır. Çalışan annelerin en büyük sorunu olan çocuk bakım ihtiyacı nedeniyle, Okul öncesi eğitim ve 2-6 yaş arası çocuklara yönelik olarak tasarlanmış, Sarımazı’nın ilk özel kreşi 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete girmiştir.

Adres    : Fatih Mahallesi 23. Sokak No:8 Belen / Sarımazı
Telefon : 0536 670 31 78 – 0533 558 33 17

Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde Neşeli Yuvam Gündüz Bakim Evi Sarımazı’da Hizmetinizde

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanlığına Levent Duman vekalet edecek
Sonraki İçerik3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.