Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Sıcaklığı Artacak Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ; Ülkemizde halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının yarından (31. 07. 2017 Pazartesi) itibaren yurdumuzun Doğu ve güneydoğu bölgelerinden başlayarak ve zamanla iç ve batı bölgelerimizi de etkisi altına alarak artacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının yurdumuzun iç ve doğu bölgelerinde mevsim normallerinin 5-9 kıyı kesimler ile batı bölgelerimizde 2-5 C derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son analiz ve tahminlere göre yurdumuzu etkileyecek sıcak hava dalgasının uzun süreli olacağı ve Ağustos ayının ilk 10 günü boyunca etkili olmaya devam edeceği beklenmektedir.

Akdeniz’de kıyı kesimlerimizde Deniz üzerinden esmesi beklenilen rüzgar nedeniyle nem miktarı fazla olacağından hissedilen hava sıcaklığının daha yüksek olabileceği tahmin edilmektedir.

Vatandaşlarımızın uzun süreli olarak etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye olunur denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Sıcaklığı Artacak Uyarısında Bulundu

Önceki İçerik31 Temmuz Hatay FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Yüzme İhtisas Türkiye Şampiyonu Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.