Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde

Gökkuşağı Kreş olarak Okul öncesi eğitim, aile içi eğitim (evde oynanacak oyunlar) ve anaokulu’nda verilen eğitimden (okul öncesi etkinlikleri) oluşmaktadır. Okul öncesi eğitim olarak adlandırılan 2-6 yaş çocukluk dönemi, çocuğun en hızlı geliştiği dönemdir.
Gökkuşağı Kreş olarak, çocuğun çok yönlü gelişimini hedef alan, çocuğu ön plana çıkaran, yeni eğitim anlayışına dayalı eğitim programları ile çocuklarınızı geleceğe hazırlar.
Gökkuşağı Kreş, Çocuklarınıza zihinsel, sosyal, fiziksel ve psikolojik açıdan uygun ortamlarda sağlıklı bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimiz. Çocuklar için gerekli olan okul öncesi eğitimini belirlenmiş bir program dâhilinde uygulamak ve çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için çeşitli kültürel ve sosyal içerikli programlar düzenlemek.
                              Gökkuşağı Kreş Eğitim Programımız
* serbest zaman etkinliği
* İngilizce dil etkinliği
* oyun etkinlikleri
* okuma yazmaya hazırlık çalışmaları
* sanat etkinlikleri
* müzik etkinlikleri
* fen & doğa etkinlikleri
*sosyal etkinlikler
*Yaratıcı Dans Etkinlikleri
*Mantessori Eğitimi
*Bale Eğitimi
*Jimlastik Eğitimi
*Drama Eğitimi
*Santraç Eğitimi
Gökkuşağı Kreş Eğitim Kurumları Tamgün ve Yarım Gün olarak 2-6 Yaş Gruplarına Hizmet vermektedir.
Karaağaç Mahallesi 20m’lik Yol Üzeri Üstün Derece Koleji Arkası 82/1 sokak no:4 İskenderun, Hatay (0326) 641 29 77 – 0 538 283 00 90

Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde Gökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde

Önceki İçerikİKEM Koleji Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti
Sonraki İçerikHaftasonu Arsuz, İskenderun ve Dörtyol’da Elektrik Kesintisi Olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.