Bekir Altan: Meclis üyeleri içinde hainler var

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Büyükşehir Belediyesi kanunu güzel bir kanun ama en mağdur belediyelerden birisiyiz. Maalesef At Sahibine Göre Kişner derler ya ,ama siz yönetim anlayışından bihaberseniz,eğer siz sadece mercimek pilav peşindeyseniz .. bu iş olmaz dedi.

Herkesin bildiği gibi Hatay Büyükşehir Meclisinde kredi konusu var,bizim bu krediyi bekletme nedenimiz vardı,buda kredinin ödenecek faizini açıklamadılar ,bizde bu nedenle krediye onay vermedik.Kredi hangi oranda borç yükünü Türkiye’ye getirecek,hangi oranda Hatay Halkını borçlandıracak .Dolayısıyla bizim adımıza sizin adınıza borçlanacağımız için bu krediyi durdurduk ve kıyamet koptu dedi.

Üzülerek söylüyorum,siyasi kimliğimin dışında söylüyorum,bazı zevatlar oğlunu ,kızını işe aldırabilmek adına ,doğrudan temin alabilmek adına, Hatay Büyükşehir Meclisinden kredi onayı çıktı.

Maalesef ki Hatay Büyükşehir Meclisinde hainler var, Maalesef bu şehirde hainler var, Maalesef bu şehrin geleceği bu hainlerin bunlarla yaptığı pazarlıklar neticesinde çıkıyor.

Milliyetçi Hareket Partili de olsa,Adalet ve Kalkınma Partisi de olsa, Cumhuriyet Halk Partisin dende olsa kim ne yanlış yapıyorsa ,bizim karşımızda duruşunu net bir şekilde sergileyemez.Bizim için O Haindir.

Meşrebi bozuk kişiler yüzünden bu memleketin geleceği sıkıntıya düşürüldü.Biz mücadelemizi veriyoruz,konuşuyoruz,bizi konuşturmamak için ya bizi bu partiden atın, yada hainleri atın.Ben hainleri her noktada konuşmaya devam edeceğim.

Ak Partinin içerisinde de ,meclis üyelerinin içerisinde de Hainler var.

Üzülerek söylüyorum,ilk defada söylemiyorum isim isimde saydım daha önce ,kim Lütfü Savaşla omuz omuza destek verip ,ihale alabilmek için,doğrudan temin alabilmek için yolsuzluk yaptı.Adlarını yazıp altına imzamı atarım dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a Hatay Büyükşehir Meclisinin çoğunluğu sizde ,peki kredi oylaması nasıl çoğunluk sağlanarak geçiyor? İçinizde fire mi var? Burada bir terslik yok mu sorusuna ,Payas Belediye Başkanı Bekir Altan fıkralı yanıt verdi, Nasrettin Hoca kavga eden 2 kadını huzuruna çağırır ,1.kavga edeni dinler ve haklısın der ve gönderir,2 kadını çağırır oda anlatır derdini ona da sende haklısın der ve onuda gönderir.Bu arada yan odada Nasrettin Hocayı karısı dinler ,karısı iki kavga edene de aynı şeyi söyledin ,peki nasıl olacak bu iş diye sorar.Nasrettin Hoca karısının gözünün içine bakarak sende haklısın der.

Başkan Altan, Despot Bir yönetim anlayışıyla hiç bir işte analiz yapmadan illaki onaylayacaksın anlayışıyla işler anca bu kadar yürür.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sözlerini Mercimekli Aşı yemeğe devam etsinler ,Hatay halkı bir gün mercimekli aşın içerinde dişlerini kıracak onların diyerek sözlerini bitirdi.

Bekir Altan: Meclis üyeleri içinde hainler var

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.