İskenderun Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, şehir genelinde dilencilere göz açtırmıyor.
Vatandaşların ihbarını değerlendiren zabıta ekipleri başka illerden geldikleri belirlenen kentte bulunan cami, trafik ışıkları ve caddelerde çoğunluğu kadınlardan oluşan, küçük yaştaki çocukları ve bebekleri kullanarak vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik denetimlerini de sıklaştırdı.

Denetimler kapsamında vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar eden dilenciler dilendikleri yerden dilendikleri malzemeler ile birlikte alınarak, zabıta müdürlüğüne götürülerek yasalar çerçevesinde gerekli işlemler yapıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, “Zabıta ekiplerimiz dilencilere yönelik denetimlerini kararlılıkla devam ettirecek. Vatandaşlarımızın dini ve manevi duyguları istismar ederek dilenenlere vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olmalı ve dilencilere para vermemelidir. Çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, halkımızın merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz devam edecektir” dedi.

İskenderun Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor

Önceki İçerikHatay Geleneksel Sünnet Şöleni
Sonraki İçerikHasan Koç Dualarla Anıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.