Hasan Koç Dualarla Anıldı

İskenderun’un sevilen ailelerinden Koç ailesinin değerli büyüğü Hasan Koç’un vefatının 7. günü münasebetiyle ruhuna ithafen Kuran okundu dualar edildi.

İskenderun’un sevilen, saygın ailelerinden Koç ailesinin değerli büyüğü, Adnan, Orhan, Bülent, Suzan, Sevim, Feryal ve Filiz kardeşlerin ağabeyleri Hasan Koç yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek bir hafta önce hayatını kaybetmişti.

Koç ailesini ve sevenlerini yasa boğarak 63 yaşında hayata gözlerini yuman Hasan Koç’un ruhuna ithafen vefatının 7. Günü münasebetiyle dualar edildi, Yasin-i şerif, Kur-an’ı kerim hatmi okundu.

Evinin önündeki taziye çadırında gerçekleşen törene Koç ailesi ve yakınları ile birlikte sevenlerinin yanı sıra bazı STK temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
Kentimizin sevilen simalarından Koç ofset matbaası sahibi Adnan Koç ve kardeşlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen mevlit töreninde Koç ailesinin yanı sıra, acılarını paylaşan kalabalık davetlilerin huzurunda merhum Hasan Koç’un ruhuna ithafen dualar okundu.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ederken, sonunda hastalığa yenik düşerek 63 yaşında yaşamını yitiren Hasan Koç, 3 çocuk babasıydı.
Hasan Koç Dualarla Anıldı

Önceki İçerikİskenderun Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor
Sonraki İçerikBalıkçı Esnafından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.