Balıkçı Esnafından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti.
Çay Mahallesi Osman Gazi Caddesi ile 5 Temmuz Caddesi’nin kesiştiği noktada hizmete giren balık pazarında faaliyet gösteren esnaflar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun bir deniz kenti. Kentimizde balıkçılık sektöründe birçok esnafımız faaliyet gösteriyor. Son olarak yapılan balık semt pazarında esnaflarımız daha temiz daha hijyenik bir ortamda hizmet veriyor. Çarşı merkezine yakın bir noktada açılan balık pazarına vatandaşlarımız kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Bu arada esnafımızın yaşadığı sıkıntıları, sorunları çözmek adına bizlerde imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz ”dedi.
Ziyarette konuşan balıkçı esnafı ise daha modern bir balık pazarında hizmet vermekten son derece memnun olduklarını belirterek,” Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bunun yanı sıra korsan balık satışı yapan kişiler işlerimizi olumsuz etkiliyor. İskenderun’da balık kültürünün daha da gelişmesi işlerimizin açılması noktasında önem taşıyor. Bu konuda bizlerin her zaman yanında olan belediye başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, balıkçı esnafının talep ve görüş ve önerileri dinleyerek sorunların çözülmesi noktasında fikir alışverişinde bulundu.

Balıkçı Esnafından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret Balıkçı Esnafından Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.