İskenderun’da Çiçek ve Bitkilendirme Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.
Ekipler kent genelinde bitkilendirme, çiçeklendirme ve ağaç dikim çalışmaları yapıyor.
İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin tamamındaki parklarda, refüjlerde ve sosyal alanlarda bakım çalışmalarını şehrin geneline yayarak sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ilçedeki tüm parklarda, yeşil alanlarda, kaldırımlarda, refüjler ve kavşaklarda devam ediyor. Sahil bandı üzerinde ise mevsimlik bitki ve ağaç dikimi yapan ekiplerimiz bir yanda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun’un her bir noktasında çalışmaların sürdüğünü ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kenttin güzel bir görünüme sahip olması noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin park Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kenttin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor” diye konuştu.

İskenderun’da Çiçek ve Bitkilendirme Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Çiçek ve Bitkilendirme Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Çiçek ve Bitkilendirme Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.