Payasta Muhteşem Destansi Gece

Payas Belediyesi tarafından 15 Temmuz Destanı ve tüm şehitlerimizi anmak için Payas’ta düzenlenen Uğur Işılak’la destansı gece programına Hatay İlçeleri, Osmaniye Gaziantep ve Adana İllerinden yoğun katılımların olduğu muhteşem gecede, coşkulu anlar yaşandı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaptığı konuşmada, ülkemizin birliği ve bülünmez bütünlüğü konusunda stratejik mesajlar vererek “Aziz vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliği için şehitler veriyoruz. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen hainler, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Biz bir ölür bin doğarız”dedi. Hatay ve çevre illerinden gelen çocukların, gençlerin, bayanların ve ak sakallı ihtiyarların ellerindeki Türk Bayraklarını coşkuyla dalgalandırmaları ve yoğun alkışlar nedeniyle, Belediye Başkanı Bekir Altan konuşmasına ara vererek, “sizlerde bu inanç ve bu iman olduğu sürece birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamaz, vatanımızın bütünlüğü ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Coşkulu alkışlar ve büyük sevgi gösterileri ile sahne alan Uğur IŞILAK konuşmasında “Allah 15 Temmuz’u bir daha yaşatmasın, 15 Temmuz acıyla zafer sevincinin bir anda olduğu ender gecelerden biridir” dedi. Konuşmasına “Darbe girişimi sırasında şehit olanları ve binlerce gazimizi rahmetle anıyoruz, 15 Temmuz Payas’ta ve ülkemizde en güzel şekilde idrak edilmeye çalışılıyor. 15 Temmuzu milli iradenin bütün kuvvetiyle tecelli ettiği bir zafer olarak kutlamak hakkımızdır. Yüce Allah,15 Temmuz ruhunu kıyamete kadar baki eylesin” dedi. Uğur IŞILAK, milli ve manevi değerlerimizin öne çıktığı, şiirler ve destansı şarkılarla Payas’ta unutulmaz, muhteşem bir gece yaşattı.

Payasta Muhteşem Destansi Gece Payasta Muhteşem Destansi Gece Payasta Muhteşem Destansi Gece Payasta Muhteşem Destansi Gece

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.