İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası

FİLM YILDIZI PAKETİ

Oscar’lı Yıldızlar Bu Paketle Evinizde! Kampanya 12 ay taahhütle Film Yıldızı paketini kapsar. Eutelsat üyeliklerinde geçerlidir. Film Yıldızı paketi, ilk 3 ay ayda 22,5 TL, kalan aylar aylık 45TL’dir. Kampanyada aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir

Bu Kampanyaya Neler Dahil?

Digiturk’teki tüm belgesel, müzik, yaşam ve çocuk kanallarına ek olarak beIN Gurme, beIN H&E ve beIN IZ gibi ödüllü TV kanalları, beIN Series Comedy ve en çok izlenen ulusal ve yerli kanallar, TFF 1. Lig maçları, İngiltere Premier Ligi’nden NBA’e, Formula 1’den tenise dünyanın sporu. TV’de ilk kez yayınlanan 40 yeni film,Ünlü yönetmenlerin, ödüllü oyuncuların imzasını taşıyan, aksiyondan komediye her duyguya hitap eden filmler, beIN CONNECT’te 1000’den fazla film, hiçbir ek ücret ödemeden Filmin Yıldızı paketinde!

İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası

AİLENİN YILDIZI PAKETİ

Bu Paket Ailenizdeki Herkesi Mutlu Edecek! 12 ay sözünüze Ailenin Yıldızı Paketi ilk 3 ay %50 indirimli

Bu Kampanyaya Neler Dahil?

Ödüllü beIN Kanalları,Dünya mutfağının farklı tatlarına uzanan geniş bir içerikle beIN Gurme, Türkiye’nin ilk yerli belgesel kanalı beIN İZ ve yemek ve eğlence temalı beIN Home&Entertainment, Belgesel ve Çocuk Kanalları, Dünyaca ünlü ve kaliteli belgesel kanalları ve her yaşta çocuğa hitap eden çocuk kanalları, Doya Doya Spor İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1’in yer aldığı S Sports, TFF 1. Lig karşılaşmaları ve daha bir çok spor içeriğinin yerli ve yabancı spor kanalları.Bol yıldızlı yapımların olduğu beIN Movies Stars ve unutulmaz sitcom’lar ile kahkahanın vazgeçilmez adresi beIN Series Comedy’de.

İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası

SPORUN YILDIZLARI PAKETİ

Sahaların Yıldızları Ekranlarınızı Süsleyecek! Sporun Yıldızı Paketi Eylül’e kadar ayda sadece 25 TL. Eylül ‘den sonra 99 TL.

Bu Kampanyaya Neler Dahil?

HD Kalitesinde Birbirinden Heyecanlı Spor Karşılaşmaları,Spor Toto Süper Lig’in tüm maçları, İngiltere Premier Ligi, La Liga, Ligue 1, Serie A, Euroleague, Spor Toto Basketbol Süper Ligi, NBA, ATP Masters 1000, WTA, Formula 1 ve çok daha fazlası ve En Keyifli Spor Programları, Maraton, Depar, Quiz, Alo beIN, Café Spor, İnteraktif gibi tüm spor tutkunlarını ekrana bağlayacak programlar ile maç analizleri, yorumlar ve eğlence. Üstelik beIN Connect ile yayın akışına bağlı kalmadan Dilediğiniz Zaman sizinle!

BeIN Connect ile hiç bir ek ücret ödemeden tüm canlı maçlar ve spor programlarını web,cep ve tabletten Dilediğin Yerde izleyebilme imkanı!

Digiturk’teki tüm belgesel, müzik, yaşam ve çocuk kanallarına ek olarak beIN Gurme, beIN H&E ve beIN IZ gibi ödüllü TV kanalları, beIN Movies STARS, beIN Series Comedy ve en çok izlenen ulusal ve yerli kanallar sizleri bekliyor.

İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası

Mey Teknik İskenderun Digiturk Bayii yeni sezona yenilenen kampanyalarıyla sizleri bekliyor.

Mey Teknik İskenderun Digiturk Bayii, konusunda uzmanlaşmış deneyimli teknik ekibiyle her türlü sorununuza anında müdahale ederek Digiturk Çözüm Ortağınızdır.

Savaş Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi Sururi Mursaloğlu Apt.No 69/c İskenderun Hatay
info@meyteknik.com / www.meyteknik.com adresinden başvuru formunu doldurarak bize ulaşın..

İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası İskenderun Mey Teknik Farkıyla 3 Farklı Digiturk Kampanyası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.