Hizmet-İş Sendikası üyeleri Demokrasi Nöbetinde kenetlendiler

İskenderun Belediyesinde yetkili sendika olan Hizmet-İş Sendikası üyeleri de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle sendika binasından Anıt alanına kadar Türk bayrakları ile yürüyerek, Demokrasi nöbetine destek verdiler. İskenderun Anıt Alanında başlayan Demokrasi Nöbetleri hakkında açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Unutmadık, Unutturmayacağız” sloganıyla bizlerde Belediyemiz, halkımız ve tüm İskenderunlularla birlikte meydanlardayız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Türk milleti olarak kenetlenmemiz lazım” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Demokrasi Nöbetinde hazır bulunan protokol ve halk ile bir araya gelen Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Anıt alanında hep birlikte birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Hizmet-İş Sendikası üyeleri Demokrasi Nöbetinde kenetlendiler Hizmet-İş Sendikası üyeleri Demokrasi Nöbetinde kenetlendiler Hizmet-İş Sendikası üyeleri Demokrasi Nöbetinde kenetlendiler

Önceki İçerik15 Temmuz ihaneti unutulmayacak, unutturulmayacak!
Sonraki İçerikİtso Dan, Güçlü Milli İrade Hedef Büyük Türkiye Çağrısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.