İskenderun’da Altyapıda Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarında oluşan tıkanıklıklara hızlıca müdahale edildiğini ve vatandaşlarının sıkıntılarının bertaraf edildiğini duyurdu.

Yağmursuyu hatlarında oluşan tıkanıklık, içmesuyu patlağı, kanal taşması gibi problemlerin ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na bildirilmesi üzerine sorunun hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümüne yönelik çalışmalar sürdürüldüğünü belirten Genel Müdürlük, Hatay genelinde çalışmaların devam ettiğini tıkanıklık oluşan bölgelerin tespit edilerek kombi ve vidanjör araçları ile açıldığını aktardı.

İskenderun ilçesine bağlı Bekbele ve Akçay mahallelerinde temizlik çalışması gerçekleştirerek bölgeyi rahata kavuşturan HATSU, kanalizasyon hattında biriken atıklar ile yağmursuyu hattını tıkayan taş vb. gibi sorunların vidanjör ve kombi araçları ile temizlenmesinin ardından kötü kokulardan arındırılarak tıkanıklık sorunun önüne geçildiğini bildirdi.

İskenderun’da Altyapıda Temizlik Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.