İgev’den Kaymakam Soytürk’e Hoş Geldin Ziyareti

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve vakıf tarafından burs verilen bir grup üniversite öğrencileriyle birlikte İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Vakıf Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Soytürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülkenin geleceği olan genç öğrencilerin eğitimlerine destek veren vakıf yöneticilerini kutladı ve onlara teşekkür etti.
Genç öğrenciler ile tek tek sohbet eden Kaymakam Soytürk gençlere tavsiyelerde bulunarak onlara başarılar diledi.

Kaymakam Soytürk açıklamasının devamında; Çalışmak sorumluluk sahibi olmak, pes etmemek işini önemseyerek yapmak başarıyı getirir. Sağlıklı ilerleme işinizi iyi yapmakla geliyor. Tecrübeye enerji katarak, çok çalışarak başarıyı yakalayacağımızı unutmamalıyız. Geldiğim yerde güzel çalışmalarımız oldu. Burada da birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun için güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz ”dedi.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar’da kabulünden dolayı Kaymakam Soytürk’e İGEV yönetimi ve bursiyer öğrenciler adına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. İGEV’in hedefleri ve çalışmaları hakkında Kaymakam Soytürk’e bilgiler veren Başkan Şefik Uyar’a bu ziyaret esnasında İGEV başkan yardımcısı Fevzi Sevinçli, Metin Satıcı, yönetim kurulu üyeleri Haydar Yolcu, Hasan Ziroğlu ve Gökhan Altun ile bir grup bursiyer öğrenciler eşlik ettiler.

İgev’den Kaymakam Soytürk’e Hoş Geldin Ziyareti

Önceki İçerikHatay’ın En Güzel Balkonu Gün Yüzüne Çıkıyor
Sonraki İçerikKaymakam Soytürk’ün İskenderun Halkına Mesajı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.