Bask’tan Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan İçin Gazilik Unvanı Talebi

Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin YILMAZ, BASK Hatay İl Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’A Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe kalkışmasına yönelik milleti ve devleti adına duruşundan ötürü GAZİ unvanı verilmesi gerektiği hususunda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan YILMAZ açıklamasında;
Bundan tam bir yıl önce malumunuz üzere hain fetö terör örgütü tarafından başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet kadroları olmak üzere tüm resmi kurumlarımıza yuvalanmış hainlerce devletimizin bekasına yönelik bir darbe kalkışması meydana gelmişti. BASK olarak 5 Temmuz 2017 tarihinde yapmış olduğumuz basın açıklaması ile halkımız nezdinde farkındalık oluşturmak maksadı ile 15 Temmuzu unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı deklare etmiştik.
İlkeli ve prensiplerine bağlı bir sivil toplum kuruluşu olarak Başkumandanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen darbe kalkışmasına yönelik halkı ile birlikte vermiş olduğu tarihe geçen direnişine kayıtsız kalmamız düşünülemezdi elbette. Sadece içerdeki hain terör örgütü fetö mensupları değil dış güçlerin de içerisinde bulunduğu bir kalkışmanın bir gecede bastırılması takdire şayan bir direnişe sahne olmuştur. Yüzlerce şehit verdiğimiz ve binlerce de gazimizin olduğu bu kalkışmada bir de suikast girişimi atlatan Başkumandanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN fazlasıyla GAZİ unvanını almayı hak etmiştir. İşte BASK olarak biz de Gazi Meclis tarafından Başkumandanımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’A GAZİ unvanı verilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’A gönderilmek bir mektup kaleme aldık ve birazdan bu mektubu siz değerli basın mensuplarının huzurunda postaya teslim edeceğiz.
BASK Hatay İl Temsilciliği olarak Büyük Türk Milleti adına milli iradenin tecelligahı olan TBMM tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza “GAZİ” unvanı verilmesi tüm ulusumuzca büyük sevinçle karşılanacak ve halkımız için övünç vesilesi olacaktır.
BASK olarak bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Metin YILMAZ
BASK HATAY ONURSAL BAŞKANI

Bask’tan Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan İçin Gazilik Unvanı Talebi Bask’tan Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan İçin Gazilik Unvanı Talebi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.