İskenderun’da İlaçlama Çalışmaları Periyodik Olarak Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler Denizciler, Çay, Hürriyet, Pirireis, Kurtuluş, Yenişehir, Süleymaniye, Cumhuriyet, Gürsel İsmet İnönü, Numune, Barbaros, Mustafa Kemal ve Meydan Mahallesinde ilaçlama yaptı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyesinin ilgili resmi yazılara rağmen ilaçlama çalışmalarına başlamaması nedeni ile İskenderun Belediyesi olarak ilaçlama çalışmalarına başlamıştık. Ekiplerimiz İskenderun’un 45 mahallesinde yoğun bir ilaçlama çalışması içerisine girdi.7 adet ULV aracı ve 2 adet mist blower aracı ile ilaçlama konusunda etkin bir çalışma içerisinde girdik” dedi.

Her gün ekiplerin farklı bölgelerde çalışma yaptığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Uçkunla mücadelede belli bir program dahilinde ilaçlama çalışması yapılıyor. İskenderun Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını gelen resmi yazıya göre yılsonuna kadar sürdürecek. İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklar uçkunlara ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanacak. Halk sağlığı bizler için önemli” diye konuştu.

İskenderun Temizlik işleri müdürü Ömer Çolak ise ekiplerin düzenli bir şekilde ilaçlama çalışması yaptığını belirterek halkımızın sağlığını korumak, çevre temizliğini sağlamak amacıyla ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İskenderun’da İlaçlama Çalışmaları Periyodik Olarak Yapılıyor İskenderun’da İlaçlama Çalışmaları Periyodik Olarak Yapılıyor

Önceki İçerikArsuz Ramazan Bayramı’nda 1 milyon tatilciyi ağırladı
Sonraki İçerikHatay’da 2 Suriyeli Terörist Yakalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.