Hataylılar Samandağ’a Akın Etti

Yaz tatili ile birlikte yoğun bir tatilci akınına uğrayan Samandağ’ında havuzlar plajlar da büyük yoğunluk yaşanıyor. Hava sıcaklığının da etkisiyle plajlara koşan tatilciler, deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşıyor. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günlerinde yaklaşık 20bin civarında araç giriş yaptığı belirtildi. Resmi rakamlara göre bayram tatilinde Samandağ’a 59 bin araç girişi yaptı. Çevlik –Deniz-Meydan sahili tatilcilerin uğrak mekânı oldu.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, Yaz aylarında Çevlik, Deniz, Meydan sahil şeridinde yoğunluk yaşıyoruz. Bu konuda Samandağ Belediyesi bütün birimleriyle vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek:”İlçemize giriş yapan araç sayısı resmi verilere göe on binlerle ifade ediliyor. Zabıta müdürlüğü olarak haftasonları ve bayram günleri dâhil her gün hizmet veriyoruz. Gerek ilçemizde yaşayan vatandaşların gerekse tatilcilerin rahat bir şekilde tatil yapmalarını, huzurlu bir ortamda ilçemizin güzelliklerinden faydalanmalarını sağlıyoruz. “dedi

Vatandaşların Yamaç paraşütüne ilgisi dikkatleri çekti. Samandağ Yamaç Paraşütüne uygun doğasıyla da sporseverlerin ilgisini çekiyor.

Hataylılar Samandağ’a Akın Etti Hataylılar Samandağ’a Akın Etti

Önceki İçerikArsuz ,Bolu’da adalet için yürüdü
Sonraki İçerikBorç Yapılandırmasında Yarın Son Gün
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.