Arsuz ,Bolu’da adalet için yürüdü

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, adalet yürüyüşünün 12. gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Bolu’da yürüdü. Kılıçdaroğlu ve parti kurmayları ile birlikte yan yana adalet için yürüyen Başkan Culha, bu onurlu yürüyüşün mutlak suretle başarıya ulaşacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Kadın Kolları Başkanı Remziye Berkyürek ve Gençlik Kolları Taner Kırılmaz, belediye meclis üyeleri ve Arsuzlu partililerin de eşlik ettiği 11 kilometrelik yürüyüşte, Bolu Dağı’nın eteklerine ulaşan Kemal Kılıçdaroğlu ile Başkan Culha’nın yürüyüş sırasında bol bol sohbet ettikleri de gözlerden kaçmadı.

7 kilometre yürüyüşün ardından Bolu Abant Kavşağı’ndaki dinlenme tesislerinde verilen bir saatlik molada partili milletvekilleri ile bir araya gelen Başkan Nazım Culha, “Bu ülkede hukuksuzluğun, adaletsizliğin ve anti demokratik uygulamaların sonu gelmiyor. Bunların karşısında bu onurlu duruşu sergilemek üzere hep beraber arkadaşlarımızla buradayız. Çok harika bir tablo. Baktığınız zaman binlerce insan adalet yürüyüşüne destek vermek için burada. Ben bu yürüyüşün mutlak suretle başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Ankara Güvenpark’ta başlattığı adalet yürüyüşünün ilk adımından itibaren liderleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayacaklarını söylediklerini anımsatan Başkan Nazım Culha, “Adalet herkes için gerekli” diyerek yürüyüşü sonuna kadar destekleyeceklerine vurgu yaparken, üzerinde adalet yazılı tişörtü ile dikkat çekti.

Arsuz ,Bolu’da adalet için yürüdü Arsuz ,Bolu’da adalet için yürüdü Arsuz ,Bolu’da adalet için yürüdü

Önceki İçerikArsuz’daki kardeşlik ve huzur, türkülere dünyaya yayıldı
Sonraki İçerikHataylılar Samandağ’a Akın Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.