Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin

Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin.

Akdeniz Yüzme Havuzunun üstünün kapalı olması çocuklara güneş çarpma riski olmaması ve aqua parkının olması ailelerin tercihi konumunda.

Akdeniz Yüzme Havuzu, Salı ve Cumartesi aksamları saat 18.00’e kadar bayanlara Özeldir.
Akdeniz Yüzme Havuzu gece  Saat 12:00’ye kadar açıktır.

Akdeniz Yüzme Havuzu 100 kişilik açık, 500 kişilik havuz başı üstü kapalı konseptiyle Özel davet, doğum günü ve parti yapmak isteyen müşterilere hitap etmektedir.

Şehirde kalmak zorunda olanlar, Genç, yaşlı, çocuk demeden 7’den 70’e her kes Akdeniz Yüzme Havuzuna gelerek serinleyin.

Akdeniz Yüzme Havuzunda Giriş Ücreti : 10 tl
Selahaddin Yaman
0535 416 01 98
Adres : Serinyol Karşısı Arpahan Köyü Hatay -Serinyol

Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin Yazın Sıcağından Kurtulmanın tek adresi Akdeniz Yüzme Havuzu ile serinleyin

Önceki İçerikHatay’da 5 canlı bomba yakalandı
Sonraki İçerikİskenderun Şehidini Sonsuzluğa Uğurladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.