Bayram öncesi İskenderun genelinde Çikolata ve Şeker denetimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Bayram öncesi kent genelinde Çikolata ve Şeker denetimi yaptı.

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, her yıl olduğu gibi bu yılda, Ramazan Bayramı öncesi denetimler yaparak avtandaşların Bayram alışverişlerinde tercih ettiği şekerleri denetleyerek hazır paketlerin son kullanım tarihlerine ve kilo ile satılan açık şekerlerin kalitesini inceledi.
Yapılan denetimlerde, Çikolata ve Şeker satışı yapan Şekerciler, Pastaneler, Kuruyemişçileri tek tek denetleyen Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları denetimlerde kaliteli şeker satışı yapan iş yerleri sahiplerine teşekkür ettiler.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan denetimler hakkında bilgiler vererek “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemli. Vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için denetimlerini sıklaştırdık. Vatandaşlarımız açıkta satılan ürünleri alırken aşırı sıcağa maruz kalmış ve beyazlaşmış üründen kaçınmalı. Satış yapılan yerin fizikî görünümüne ve temizliğine dikkat edilmeli. Şüpheli olan katkı maddeler içeren ürünler alınmamalı. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığında şikâyetlerini zabıta müdürlüğüne bildirmelerini rica ediyoruz “diye konuştu.

Bayram öncesi İskenderun genelinde Çikolata ve Şeker denetimi Bayram öncesi İskenderun genelinde Çikolata ve Şeker denetimi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.