Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Onuruna Düzenlenen İftar Yemeği

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ile aileleriyle iftar programında buluştu.

Tosyalı Holding ev sahipliğinde Kaymakam Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya tarafından organize edilen iftar programında, şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Karayılan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi hanımefendi Şenay Kılınçkaya, Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Tosyalı Ailesinin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, sivil soplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, harp malulü ve muharip gazilerimiz ile aileleri, Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri personeli ile Çocuk Evleri’nde barınan çocuklar ve diğer davetliler katıldı.

İftar sonrasında davetlilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Kılınçkaya, “Maneviyatın ve hoşgörünün simgesi olan mübarek Ramazan ayının vesile olduğu bu güzide iftar programında, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin siz değerli aileleri ve yakınları ile birlikte olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyor, hepinizi en derin saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bu rahmet ve mağfiret ayı münasebetiyle; gönüllerimizin birlikteliğini, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, paylaşımcılığımızı, yardımlaşma ve dayanışmamızı bir kez daha tezahür ettirmek adına düzenlemiş olduğumuz iftar davetimize icabet ederek katılımınızdan dolayı başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Şehit ve gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturduğu aşikârdır. Onların bize emaneti olan siz değerli ailelerimizin acısını, üzüntüsünü ve sorunlarını paylaşmak ve her daim yanınızda olmak bizim için görevin ötesinde büyük bir onurdur, vefa borcudur. Bu mübarek Ramazan ayında özellikle vurgulamak istiyorum ki; bizler gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmamız derinleşecek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız daha da pekişecektir.

Bu anlayış çerçevesinde, aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve tazimle anarken, kahraman gazilerimize hayırlı ömürler ve şifalar diliyor, değerli aileleri ve yakınlarına da en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Onuruna Düzenlenen İftar Yemeği Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Onuruna Düzenlenen İftar Yemeği Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Onuruna Düzenlenen İftar Yemeği

 

Önceki İçerik19 Haziran Hatay FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
Sonraki İçerikKuru İğneleme Yöntemiyle Ağrıları Son
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.