İskenderun Belediyesinden , şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, çok sayıda Gazi ve Şehit aileleri katıldı.

Canlarını ülkesi ve milleti için feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,”Bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Toplum olarak şehitler verdik. Kurtuluş savaşında verdik. PKK terörüyle mücadelede verdik. FETÖ terörüyle mücadelede verdik. 15 Temmuzda verdik. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. Sizlerde şehit olmuş bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bize emanetisiniz” dedi.

Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bize düşen onların geride bıraktığı emanetleri olan ailelerine yakınlarına sahip çıkıp desteklemektir. Bu konuda elimizden geleni yapmamız gerekiyor. İskenderun belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile yüce rabbim ülkemizi milletimizi korusun diyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan, İskenderun Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’da anlamlı iftardan dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

İskenderun Belediyesinden , şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği İskenderun Belediyesinden , şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği İskenderun Belediyesinden , şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.