İskenderun Belediyesi sanat galerisinde yılsonu sergisi açıldı

İskenderun Belediyesi sanat galerisinde takı kursuna katılan kursiyerler yılsonu sergisi açtı.

Kursiyerler,”Bayanlara yönelik kuaförlük kursu, dikiş –nakış kursu, takı kursu, ahşap boyama kursu, yakma resim sanatı kursu ve bunun gibi birçok kurslar belediyemiz tarafından açılıyor. Bunun yanı sıra etkinliklerimiz, seminerlerimiz oluyor. Bu imkânı bizleri verdiği için İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Açılan yılsonu sergileri hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ,”Belediyemizin açmış olduğu kurslara katılan kursiyerler son derece memnun. Kurslarda el sanatları, dikiş- nakış, kuaförlük gibi farklı kurslar açtık. Ben kurslarımıza katılım gösteren bayan kursiyelerimize, halk eğitim merkezi müdürlüğüne, kurs hocalarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi sanat galerisinde yılsonu sergisi açıldı İskenderun Belediyesi sanat galerisinde yılsonu sergisi açıldı İskenderun Belediyesi sanat galerisinde yılsonu sergisi açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.