Dörtyollular Bereketli İftar Sofrasında Buluştu

On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatına birlik olarak ulaşmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından kurulan kardeşlik sofralarının dünkü durağı Dörtyol ilçesi oldu.

Dörtyol HATSU binası önünde Ramazan ayının bereketi ve bolluğunu hep birlikte yaşamak için kurulan kardeşlik sofralarında dualar, ülkemiz için edildi. Birlik, beraberliğin ve dayanışmanın üst seviyelerde yaşandığı bu ayda, Ramazan-ı Şerifin nuruyla aydınlanmak amacıyla kurulan kardeşlik sofralarında hemşerileriyle buluşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ilçe sakinleriyle iftar açtı.

İlçe sakinleri kendileri için hazırlanan masalarda bir araya gelerek, HBB Şehir Tiyatrosu ekibinin Hacivat Karagöz gösterisini izledi. İftarın öncesinde HBB Mezarlıklar Bölge Koordinatörü Ahmet Benli Kuranı Kerim tilaveti okuyarak vatandaşlara Ramazan ayının manevi hazzını yaşattı. HATSU bina önünü dolduran mahalle sakinleri, ezan okunmasıyla hep birlikte iftar yaptı.

Dörtyollular Bereketli İftar Sofrasında Buluştu Dörtyollular Bereketli İftar Sofrasında Buluştu Dörtyollular Bereketli İftar Sofrasında Buluştu Dörtyollular Bereketli İftar Sofrasında Buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.