CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Arsuz’a geliyor

Arsuz, ilk kez bir genel başkan ağırlayacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplu açılış ve temel atma töreni için 8 Temmuz’da Arsuz’a geleceğini açıkladı. Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu, Karaağaç Semt Pazarı ve Çöp Aktarma İstasyonu gibi hayata geçirdiği ve açılışını gerçekleştirdiği projelerin yanısıra, hizmetlerini yepyeni projelerle taçlandıracak olan Başkan Nazım Culha, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü Saat: 16.00’da ilçenin çehresini değiştiren Arsuz Kent Meydanı’nda hem Arsuzlular’la buluşacağını, hem de aralarında kent meydanın da olduğu yatırımların toplu açılış ve temel atma töreninin aynı noktadan gerçekleştireceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8-9 Temmuz tarihleri arasında Hatay’da iki gün kalacağını dile getiren Başkan Culha, “Genel Başkanımızı ilçemize davet ettik ve davetimizi kırmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gelmişken Defne, Samandağ ve Büyükşehir belediyelerimizin de açılış ve temel atma törenlerini gerçekleştirecekler. Dolayısıyla, 8 – 9 Temmuz tarihlerinde herhangi bir aksaklık olmazsa Hatay’ımızı ziyaret ederek,bu açılışları yapacaklar. 8 Temmuz’da ilçemize teşrif edecekler, saat: 16.00’da Arsuz Kent Meydanı’nda da toplu açılış törenimizi gerçekleştirecekler” dedi.

Başkan Nazım Culha ayrıca, açılışı gerçekleşecek olan tesisler arasında kent meydanı, evlendirme dairesi, Karaağaç Mahallesindeki 2 adet Rhosus Sosyal tesis, Arsuz Semt Pazarı, 26 adet park ve FİFA standartlarına kavuşturulan Karaağaç Spor Kompleksi, Madenli Taziye Evi olduğunu, temeli atılacak olan tesisler arasında da Gökmeydan Kültür Evi ile Akçalı ve Karaağaç mahallelerinde yapılacak olan taziye evlerinin bulunduğunu söyledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Arsuz’a geliyor

Önceki İçerikHoşgeldin Minik Can Projesi Devam Ediyor
Sonraki İçerikPKK Arsuz’da Orman İşletmeye bağlı olarak çalışan işçileri Rehin aldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.