Esentepe ve Buluttepe’de asfalt çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Esentepe ve Buluttepe’de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalar kentin farklı noktalarında devam ediyor. İlçe genelinde ihtiyaç olan bölgelerde ve mahallelerde sıcak asfalt serimi tüm hızıyla devam ediyor.Ekipler yol kazımı çalışmalarının tamamlandığı yerleri ise hızla asfaltlayarak alt yapı ve üst yapının sorunsuz hale gelmesini sağlıyor. Çalışmalar kapsamında Esentepe ve Buluttepe sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdüren ekipler plan ve program dâhilinde ilçe genelinde çalışmalarına devam edecekler” dedi.

İskenderun’da yolların daha modern hale geldiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halkımızın daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak bizim önceliğimizdir. Asfaltlama çalışmaları da hem araç kullanımı, hem de insanlarımızın sokaklardaki rahatlığı için gerekli. İlçemizde bugüne kadar yoğun bir şekilde devam eden asfaltlama çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek” diye konuştu.
Esentepe ve Buluttepe’de asfalt çalışmaları devam ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.