İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel kurulunu gerçekleştirdi. Sanayi Aşevinde düzenlenen genel kurulda, Sanayi Sitesi’nin Çankaya Otoban üstüne taşınması ve son gelişmeler hakkında üyelere bilgiler verildi. Genel kurulda güven tazeleyen İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Açıkgöz, sanayi esnafının kendilerine güvenmeleri gerektiğine vurgu yaparak, sona doğru gelindiği ve büyük bir eseri ortaya çıkardıklarını söyledi.

Sanayi Aşevinde düzenlenen genel kurula, Esnaf Oda başkanları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafları katıldı. Genel kurulda güven tazeleyen İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz yaptığı konuşmasında, “İskenderun için son derece önemeli olan Sanayinin taşınması ile ilgili yapmış olduğumuz girişimler, görüşmeler ve yazışmalarda gerek İTSO başkanımız, gerek Kaymakam ve valiliğimiz, gerekse Belen Belediye Başkanımız bizlerin yanında oldu ve bu işin çözülmesi noktasında önemli mesafeler alındı. Tapularımızı da almaya başladık. Girişte örnek tapularımızı da görebilirsiniz” dedi.

Genel kurulda üyelerine yönelik önemli açıklamalarda bulunan Açıkgöz; “Genel Kurulumuzun oy birliğiyle almış olduğu karar doğrultusunda 31.12.2017 tarihine kadar üyelik vecibelerini yerine getirmeyen üyelerin üyelikleri sona erdirilecektir. Kooperatife hiç ödeme yapmayan, aidatını vermeyen üyelerimize bir kez daha sesleniyoruz. Bu kararı sizler vereceksiniz. Sizlerin vereceği kararla bu üyelerimizin durumu netleşecek. Ama biz de diyoruz ki 31.12.2017 tarihine kadar ödeme yapmaları için süre veriyoruz. Bizler tüm konuları genel kurula getiriyoruz ki herkesi konulardan haberi olsun. Başkan olarak iş yerlerini esnaflarımızı tek tek gezdim ve konuyu anlattım. Ankara’da projemiz onaylanmasının ardından anahtar teslimi olacak. Bizler konunun takipçisiyiz. Üyelerimizden bizlere destek olmalarını ve birlikte hareket edilmesini istiyoruz” dedi.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi

Önceki İçerikİTSO ve Muhasebeciler Odası işbirliğiyle İnşaat Muhasebesi konulu seminer düzenlendi
Sonraki İçerikEski Ramazanlar Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde Can Buluyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.