Helikopter Kazasında İskenderun’da Görevli Muhabere Yüzbaşı İlker Acar Şehit Oldu

ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Beldesi’nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen helikopterde 39. Mekanize Tugay Komutanlığında görevli Balıkesir’li Muhabere Yüzbaşı İlker Acar da vardı. Şehit İlker Acar memleketi Balıkesir’de toprağa verilecek.

ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Beldesi’nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen 13 askerin şehit olduğu elim helikopter kazasında Helikopterin yüksek gerilim hatlarına takıldıktan sonra 300 metre yükseklikten yere çakıldığı, çıkan yangında içerisinde bulunan mühimmatın da patladığı ifade edildi.

Şehit Muhabere Yüzbaşı İlker Acar yaklaşık bir hafta önce İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’ndan Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığı’na atandığı öğrenilirken, 2 çocuk babası olduğu belirtildi. Şehit Muhabere Yüzbaşı İlker Acar’ın cenazesinin Balıkesir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Helikopter Kazasında İskenderun’da Görevli Muhabere Yüzbaşı İlker Acar Şehit Oldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.