Zara İskenderun’da Sevenleriyle Buluştu

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının coşkusunu ve sevincini hemşehrileriyle doya sıya yaşatmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ünlü sanatçı Zara’yı 28 Mayıs Pazar günü İskenderun halkı ile buluşturdu.

İftar yemeği ve Ramazan etkinliklerinin ardından büyük bir coşku ve tezahüratla İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda sahne alan Zara, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlerden büyük alkış aldı. Zara’nın güçlü sesiyle kulaklarının pasını silen İskenderunlular şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek konserin tadını çıkardı.

Konser alanında birçok Beşiktaşlının olduğunu fark eden güzel şarkıcı, Beşiktaş’ın 15’inci şampiyonluğunu taraftarlar ile birlikte kutladı. Güzel sesi ve seslendirdiği şarkılarla İskenderun halkını kendisine hayran bırakan Zara, Hatay’ı çok sevdiğini sık sık dile getirdi.

Enerjisini bir an olsun düşürmeyen ünlü şarkıcı Zara, gecenin sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını yad ederek konseri noktaladı.

Zara İskenderun’da Sevenleriyle Buluştu Zara İskenderun’da Sevenleriyle Buluştu Zara İskenderun’da Sevenleriyle Buluştu

Önceki İçerikHatay ve Türkiye İstatistikleri
Sonraki İçerikİste Fotoğrafçılık Topluluğu Kovukçınar Şelalesi’nde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.