İTSO Heyeti TOBB 73. Genel kuruluna katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 73. Genel Kuruluna katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB’nin 73. Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, “Temsil ettiği değişmiş fikir ve dünya görüşü yelpazesiyle bu salon Türkiye’nin yelpazesidir. İş dünyamızın lokomotifliği, itici gücü emeği ve desteği olmadan mümkün değildir. Üreten, istihdam oluşturan, ihracat yapan, hep daha iyisine ulaşmak için gayret eden sizlerin azmi, heyecanı ve enerjisi bizim için en büyük güç kaynağıdır” dedi.

TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Sadece günü kurtarmak, mevcutla yetinmek gibi bir anlayışta olmadık. Hep daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalıştık, çalışıyoruz” diye konuştu.
TOBB delegesi olarak 10 ve 20 yılını dolduranlara, son seçimlerden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarının ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun’a Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, milletvekilleri TOBB delegeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Meclis üyeleri Müfit Tennioğlu, Fuat Keser, Ethem Kartal, Mehmet Kütük ve İTSO Genel Sekreter vekili Figen Gül Dönmez de TOBB’nin 73. Genel Kuruluna katıldılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular. İTSO Heyeti de TOBB’nin Anıtkabir ziyaretinde hazır bulundular.

İTSO Heyeti TOBB 73. Genel kuruluna katıldı

Önceki İçerikZara İskenderun’da Konser Verecek
Sonraki İçerikKilo 12 çeşit kanseri tetikliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.