İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki liseli gençler için Nevşehir ve Ankara turu düzenledi. Grup, önce Ürgüp-Göreme ardından daha Anıtkabir’i ziyaret etti.

Tur programı kapsamında gençler, Asmalı Konak, Temenni Tepesi, Üç Güzeller Uçhisar, Uçhisar Kalesi, Güvercinlik Vadisi Derbent Vadisi Göreme açık hava müzesi Avanos, Paşabağı, Zelve, Çavuşin ve daha birçok turistik noktaları gezdiler. Bol bol anı fotoğrafı çektiren gençler, Ürgüp Göreme’ye hayranlıklarını gizleyemediler.

Gezinin Ankara durağında ise Anıtkabir’e giden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde liseli gençleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e derin saygı ve hayranlıklarını dile getirdiler.

Anıtkabir’in Aslanlı Yol’u, Tören Meydanı ve Atatürk’ün Mozolesini ziyaret eden İskenderunlu Gençler, Türk Kurtuluş tarihinin gözler önüne serildiği Müze’yi ilgi ve heyecanla gezip inceledi. İki günlük gezi turunda gönüllerince vakit geçiren İskenderunlu gençler, ülkemizin değerlerini yerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Anıtkabir’de

Önceki İçerikİSTE’den, “Temiz Eğitim, Temiz Gelecek”
Sonraki İçerikBelen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.