Belen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı

Hayat Boyu Öğrenme projesi kapsamında, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 11:00’da Belen Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Belen Çok Programlı Lisesi, Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, Belen Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığınca hazırlanan eserlerin yer aldığı sergi açılışı, Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı V. Şerafettin SOLMAZ, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire amirleri, Okul Müdürleri ile kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN açılış konuşmasında; Hayat boyu öğrenme alışkanlığı kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır başarı ile uygulanmakta olan öğrenme şenliklerinin, ilimiz genelinde 15-26 Mayıs, ilçemiz genelinde ise 22-23 Mayıs tarihlerinde icra edildiğini belirtti.

Program, Sedef kesme, Kokulu taş yapma, Ahşap yakma, Filografi, Kara kalem desen çalışması, Açık öğretim İmam Hatip Lisesi tanıtımı, Ferforje saç işleme, çeşitli büküm ve Osmanlı motifleri, Elektrik-Elektronik ve Çocuk gelişim ve eğitim çalışması, Beslenme ve diyet stantlarından oluşan serginin gezilmesi ve kursiyerlerden bilgi alınması ile sona erdi.

Belen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı Belen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı Belen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı Belen’de Öğrenme Şenliği Sergi Açılışı Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.