Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı

Euroleague Final Four’da oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının izlenebilmesi için sahil anıt alanına dev ekran kuruldu.

Anıt alanında kurulan dev ekrandan tarihi karşılaşmayı izleyen taraftarlar sarı – lacivert forma giyerek, dev ekran karşısında, maçı heyecanla takip ettiler.

Final Four maçını, sadece Fenerbahçeliler değil, diğer takımların taraftarları da izleyerek, adeta tek yürek oldular.

Maçın sonunda, tarihi bir galibiyet elde eden Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonu olması, bütün izleyicileri sevinç gözyaşlarına boğdu.

İnanç ve umutla, maç boyunca Türkiye’yi başarıyla temsil eden Fenerbahçe’yi manevi olarak da olsa destekleyen taraftarlar, böylesine önemli bir gecede, birlik ve beraberlik içerisinde İskenderunlulara dev ekranda maç izleme imkânı sunduğu için Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

Taraftarlar adına bir konuşma yapan Amigo Metin, Fenerbahçe’nin tarihi bir zafer elde etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, düzenlenen organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen ise “Olympiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu olan ve başarısıyla göğsümüzü kabartan Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Başkanımıza da spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı Fenerbahçe’nin Tarihi Başarısı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Kutlandı

Önceki İçerikHatay’da 6 İlçede Kaçakçılık Operasyonu Gerçekleşti
Sonraki İçerikArsuz Kent Meydanı’nda Fenerbahçe Çoşkusu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.