Arsuz Kent Meydanı’nda Fenerbahçe Çoşkusu

Fenerbahçe’nin genç taraftarları tarafından sosyal medyada yürütülen dev ekran kampanyasına kayıtsız kalmayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fenerbahçeli taraftarlar için Arsuz Kent Meydanı’na dev ekran kurdu.

THY Euroleague Final Four finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe’ye destek için Fenerbahçe formalarıyla Arsuz Kent Meydanı’na gelen yüzlerce taraftar, meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu. Rakibini 80-64’lük skorla mağlup eden Fenerbahçe’nin şampiyonluk kupasını kaldırdığı anda, Arsuz Kent Meydanı’nda sevinç gösterilerinde bulunan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.

Gençlerin taleplerine duyarsız kalmayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, söz konusu Türkiye olduğunda Türk Gençliği’nin nasıl kenetlendiğini herkesin gördüğünü belirterek, ” Euroleague Final Four heyecanını tek yürek olarak kent meydanımızda izleyen yüzlerce taraftara teşekkür ediyor, bu muhteşem günde Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ve bizleri gururlandıran Fenerbahçe Basketbol Takımını Tebrik ediyorum” dedi.

Arsuz Kent Meydanı’nda Fenerbahçe Çoşkusu Arsuz Kent Meydanı’nda Fenerbahçe Çoşkusu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.