İskenderun ve Dörtyol’da Kanalizasyon Hattı Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Yağmursuyu hatlarında oluşan tıkanıklık, içmesuyu patlağı, kanal taşması gibi problemlerin ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na bildirilmesi üzerine sorunun hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümüne yönelik çalışmalar sürdürüldüğünü belirten Genel Müdürlük, Hatay genelinde çalışmaların devam ettiğini tıkanıklık oluşan bölgelerin tespit edilerek kombi ve vidanjör araçları ile açıldığını aktardı.

İskenderun Meydan Mahallesi ve Dörtyol TOKİ sitelerinin bulunduğu noktalarda temizlik çalışması gerçekleştirerek mahallelileri rahata kavuşturan HATSU, kanalizasyon hattında biriken atıkların ve yağmursuyu hattını tıkayan taş, naylon poşet vb. gibi atıklara dikkat çekerek vatandaşların daha dikkatli bir şekilde duyarlılık göstermelerini temenni etti.

İskenderun ve Dörtyol’da Kanalizasyon Hattı Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun ve Dörtyol’da Kanalizasyon Hattı Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikBelen’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Sonraki İçerikMeteoroloji’den Sel Baskını Uyarısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.