Payaslı Öğrencilere Yeni Spor Alanı

400.000 TL’ye mal olan içerisinde halı saha, basketbol ve tenis kortu barındırarak pek çok spor alanında imkan sağlayan spor alanının açılışına Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Polat, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, iş adamı Osman Tufan, okul öğrencileri ve öğretmenler katılım gösterdi. Açılış Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler adına durulan saygı duruşu ile ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Spor alanını okulda eğitim gören öğrencilerle buluşturmanın onurunu yaşadığını ifade eden Başkan Savaş, “Gazi M. Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bayram öncesi bu açılışı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Bu coğrafyada yaşamanın bedeli ağır. Bunun için gençlerimizin milli ve manevi duygularının yanı sıra dünyadaki bilimle teknolojiden faydalanması gerekmektedir. Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’. Gençlerimizin hayatta başarılı olabilmeleri için vücutlarının da zinde olması lazım. Okul müdürümüzün isteği üzerine gerçekleştirdiğimiz bu tesis ile gençlerimize spor yapma imkanı sağladık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Spor alanının açılışını Kaymakam Kılınçkaya, Okul Müdürü Ali Polat ve açılışa katılım gösteren protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştiren ve ardından alanı gezen Başkan Savaş, Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan yepyeni spor alanında basketbol ile futbol oynadı.
Payaslı Öğrencilere Yeni Spor Alanı Payaslı Öğrencilere Yeni Spor Alanı Payaslı Öğrencilere Yeni Spor Alanı Payaslı Öğrencilere Yeni Spor Alanı

Önceki İçerikİTSO’da İş Sağlığı ve İş Güvenliği Bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Sonraki İçerikBelen’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.