İSTE’li Öğrencilerden Madenli İlkokulu’na Kitap ve Kırtasiye Desteği

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Mekatronik ve İklimlendirme-Soğutma programı öğrencileri ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ dersi kapsamında Hatay’ın Arsuz ilçesine bağlı Madenli İlkokulu ve Madenli Ortaokulunu ziyaret ederek kitap ve kırtasiye malzemeleri desteğinde bulundular.

Öğretim görevlisi Ebru Çakır önderliğinde yapılan bu proje ile öğrencilerin yardımlaşma duygularının geliştirilmesi hedeflenirken Hatay’daki çeşitli köy okulları ziyaret edilerek, bu okullara kitap ve kırtasiye gibi ihtiyaçları karşılamaları için de destek veriliyor.

Proje ile ilgili bilgi veren İskenderun Meslek Yüksek Okulu (İMYO) öğretim görevlisi Ebru Çakır, “Bugün Arsuz ilçemizin Madenli beldesindeki, Madenli İlkokulunu ziyaret ederek, okul kütüphanesine ve çocuklarımıza ilkokul 1, 2, 3 ve dördüncü sınıf hikâye kitaplarından hediye ettik. Öğrencilerimizle tüm sınıfları gezerek öğretmen ve öğrenciler ile tanıştık. Aynı zamanda kırtasiye gereçlerini öğrencilerimize tek tek dağıtarak, sohbet etme fırsatı bulduk. Oldukça keyifli bir zaman geçirdik” şeklinde konuştu.

Daha sonra Madenli Ortaokulu’na geçerek 8. Sınıf öğrencileri ile TEOG sınavı öncesi moral sağlamak için bir söyleşi yaptıklarını dile getiren Ebru Çakır, “Projemizi gerçekleştirmemizde verdiği katkılardan ötürü İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu’na, İSTE Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne ve projemizin gerçekleştirilmesinde başrol oynayan Mekatronik ve İklimlendirme Soğutma Programı öğrencilerine teşekkür ederiz. Ayrıca Madenli Ortaokulu Müdürü Ömer Okyay’a, Madenli İlkokulu Müdürü Mehmet Atar ve Müdür Yardımcısı Sibel Büyüktepe’ye, ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

İSTE’li Öğrencilerden Madenli İlkokulu’na Kitap ve Kırtasiye Desteği İSTE’li Öğrencilerden Madenli İlkokulu’na Kitap ve Kırtasiye Desteği İSTE’li Öğrencilerden Madenli İlkokulu’na Kitap ve Kırtasiye Desteği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.