PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Anneler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Öğrenci ve veliler aileleri ile birlikte hafta sonu kahvaltıda bir araya gelerek Anneler Günü heyecanını yaşadılar.

İlk kez çocuklarının sahne gösterisini Anneler gününde izleme fırsatı bulan veliler, İngilizce ve Türkçe Annem şarkılarını dinlerken duygu ve hüzün dolu anlar yaşadılar. Öğrenciler gösteri sonrası annelerine sürpriz önlük vermeleri ise, günün en anlamlı hediyesi oldu. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, tüm öğrenci ve velilerin Anneler Gününü kutlayarak, “Anne olmak, annelik görev ve sorumluluğunu yerine getirmek en kutsal görevdir. Biz de bu anlamlı günde öğrencilerimiz ve velilerimiz ile kahvaltıda bir arada olmak istedik. Pamuk Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelere de son derece önem veriyoruz.

Bu tür etkinlikler hem öğrencilerimizin, hem de velilerimizin motivasyonunu da arttırmaktadır. Pamuk Eğitim Kurumları olarak, genç ve dinamik eğitim kadromuz ve ikinci şubemiz ile birlikte çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” şeklinde konuştu. Kahvaltı ve gösteri sonrası öğrencilerin çuval yarışmaları ise kıyasıya çekişmelere sahne oldu.

PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı PAMUK Eğitim Kurumlarında Anneler Günü heyecanı yaşandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.