Belen İssume Anaokulu’dan Anneler Günü Kutlama Etkinliği

Anneler Günü dolayısıyla İssume Anaokulunun hazırladığı program Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda saat 09:30’da düzenlendi.

Kutlama programı, Belen Belediye Başkan V. Alaaddin YÜZER, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Öğrenci, veli ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Okul Müdürü Fatma BAL’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, bir velinin anneler günü dolayısıyla duygu ve düşüncesini aktarması, “annem” isimli dans gösterisi, Anne-Çocuk diyaloğu, “Oyun İster Tüm Çocuklar” dans gösterisi, “Ana” monoloğu, “Bilmece” isimli gösteri, “Çok Yaşa Sen Anne” isimli video gösterimi, “Kafkas” dans gösterisi, “Anne” şiiri oratoryosu, Canlı müzik sunumu ile devam eden program, “Canım Annem” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesini müteakip birinci olan kompozisyon ve şiir’in öğrenciler tarafından okunması ile sona erdi.

Belen İssume Anaokulu’dan Anneler Günü Kutlama Etkinliği Belen İssume Anaokulu’dan Anneler Günü Kutlama Etkinliği Belen İssume Anaokulu’dan Anneler Günü Kutlama Etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.