Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne engelli yürüyüş yolu yapan HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, aynı zamanda Atatürk Bulvarı’ndaki engelli rampasını boyayarak yola estetik görünüm kazandırdı.

Bitişik yaylasındaki bordür taşlarını boyayan HBB ekipleri, Dörtyol Süleymaniye Camisi önüne kedigözü yerleştirerek sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmalarını sağlayacak çalışmalar gerçekleştirdi.

Antakya’nın muhtelif yerlerine engelli araçlar için park yeri tabelası da yerleştiren ekipler, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önüne 15 araçlık park yeri çizgisi çizdi.

Yapılan yeniliklerin ve düzenlemelerin vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için olduğunu belirten HBB ekipleri, çalışmaların yıl boyu devam edeceğini belirtti.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.