İskenderun’da Dilenci Denetimlerini Aralıksız Sürüyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde eden dilencilere karşı denetimleri sürüyor.

Kent genelinde ana yol, cadde, meydan ve bulvarlar ile cami çevrelerinde İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; dilencilik yaparak çevreye rahatsızlık veren şahıslara yasal işlem uygulanıyor.

Son yapılan denetimde özellikle cami önlerinde ve ilçenin işlek caddelerinde bekleyerek vatandaşlardan para dilenen dilenciler toplandı.

Zabıta Müdürlüğüne götürülerek üstlerinde bulunan paralara el konulan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem uygulandı.
Y

apılan denetimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İlçemizin cadde, sokak, market ve cami önlerinde dilenenlere karşı dikkatli olalım. Bizleri duygu sömürüsü ile taciz ederek dilenenler gerçek ihtiyaç sahibi olamaz. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olmalı. Şikâyetlerini zabıta müdürlüğüne bildirmelerini istiyoruz” dedi.

İskenderun’da Dilenci Denetimlerini Aralıksız Sürüyor İskenderun’da Dilenci Denetimlerini Aralıksız Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.