Denizciler Atatürk Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Denizciler bölgesine her yönden hizmet etmeye devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her yere eşit hizmet götürüyoruz. Denizciler mahallesinin en büyük caddesi asfaltlanarak trafiğe açıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hızlı ve titiz bir şekilde asfaltlama çalışması yaptı. Yol güzergâhı şerit çizgilerinin çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Böylelikle vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı bu ana caddemiz daha modern daha güzel oldu” dedi.

Kentin birçok noktasında buna benzer çalışmaların devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kent genelinde son derece kaliteli asfalt çalışması yapılıyor. Uzun ömürlü olacak şekilde titizlikle yürütülen çalışmalar son derece dikkatli yapılıyor. Yapılan çalışmalar bölge esnafının ve vatandaşının takdirini topluyor. Tüm bu çalışmalar İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmek için” şeklinde konuştu.

Denizciler Atatürk Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı Denizciler Atatürk Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı Denizciler Atatürk Caddesi Asfaltlanarak Trafiğe Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.