Denizcilerde İlköğretim okulları arasında satranç turnuvası düzenlendi

Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulu Öğretmenleri Bestami Sarı, Serdar özen ve Mustafa Kaya’nın organize ettiği, Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu, Denizciler Çamlık İlkokulu, Bekbele Gediksaray İlkokulu ve Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin katıldığı satranç turnuvası kıyasıya çekişmelere sahne oluyor. Şirinyurt İlköğretim Okulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Turnuvanın hakemliğini Saadet Ortaç yapıyor.

Dereceye giren öğrencilere ise Şirinyurt Okul Aile Birliğinin aldığı tablet bilgisayar, satranç takımı, okul çantası gibi hediyeler verilecek. Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Altay, Satranç turnuvasını Organize eden ve katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederken, turnuvaya katılan öğrencilere de başarılar diledi.

Denizcilerde İlköğretim okulları arasında satranç turnuvası düzenlendi Denizcilerde İlköğretim okulları arasında satranç turnuvası düzenlendi

Önceki İçerikYÖK üyeleri İSTE’yi ziyaret etti
Sonraki İçerikDenizciler’de Yollar Asfaltlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.