İskenderun Belediyesi Zabıtalara Biber Gazı Eğitimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, meslek içi eğitim programları çerçevesinde “Gaz Spreyi Eğitimi” aldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Şahin Erener tarafından verilen eğitim sonunda zabıta memurlarına ‘Gaz Spreyi Eğitimi’ sertifikası verildi.
İskenderun Belediyesi brifing salonunda düzenlenen eğitimlere, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Zabıta Müdürlüğünde görevli zabıta memurları eğitime katıldı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Şahin Erener tarafından verilen eğitimlerde, yaşanabilecek toplumsal olaylar ya da denetim görevi sırasında meydana gelebilecek olası saldırılar karşısında, biber gazının nasıl kullanılması gerektiği konularında ayrıntılı bilgi verildi.

Erener,”Biber gazı, gözlerde kontrolsüz gözyaşı akmasına sebep olan, acı ve saldırganın geçici olarak etkisiz hale gelmesini sağlayan etken maddesi biber olan doğal bir gazdır. Kullandığımız biber gazının doğal olmasına karşılık olarak yine de oldukça dikkatli kullanılmalıdır” dedi.

Kuvvet kullanma kriterleri ile ilgili teorik bilgiler, yasal boyutu ile ilgili bilgiler ve göz yaşartıcı gazlar hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler alan zabıta memurlarına eğitimler sonunda ‘Gaz Spreyi Eğitimi’ belgesi verildi.

İskenderun Belediyesi Zabıtalara Biber Gazı Eğitimi İskenderun Belediyesi Zabıtalara Biber Gazı Eğitimi İskenderun Belediyesi Zabıtalara Biber Gazı Eğitimi İskenderun Belediyesi Zabıtalara Biber Gazı Eğitimi

Önceki İçerikMPS Hastalığına Yakalanan Dörtyol’lu Elif Sema Yardım Bekliyor
Sonraki İçerikŞehit Pamir Caddesinde Kaldırımlar Yenileniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.