Hbb Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu Gerçekleşti

69 maddenin görüşüldüğü Mayıs ayı olağan toplantısında meclis üyeleri tarafından verilen 1 ek gündem maddesi, Ulaşım Daire Başkanlığı Antakya ve İskenderun minibüs garajlarında il dışı çıkış ücretlerinin revize edilmesi tarife komisyonuna havale edildi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından meclise tevdi edilen belediyemizin 2016 mali yılına ait gelir gider kesin hesap cetvelini oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna havale edilmiştir.

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının Arsuz İlçesi Akçalı Mahallesi 2921 parsel nolu taşınmaz üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi,HATSU hizmet binaları ve Arsuz Belediyesi Hizmet Binasının yapım işi oy çokluğuyla kabul edilmiştir.
HATSU Genel Müdürlüğünün “Dörtyol İlçesindeki mevcut 260 km’lik içmesuyu şebekesinin yenilenmesi, Samandağ İlçesindeki mevcut 200 km’lik içmesuyu şebekesinin yenilenmesi ve Arsuz İlçesindeki 240 km’lik kanalizasyon şebekesinin inşaası”projelerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından (EBRD) 5 milyon avrosu hibe, 27 milyon avrosu kredi olmak üzere verilecek finansman için Hatay Büyükşehir Belediyesinin garantör olması ve Belediyemiz ile adı geçen banka arasında imzalanacak olan Garanti tazminat ve sözleşmesini imzalamak üzere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a yetki verilmesi konusu oy çokluğuyla kabul edilmiştir.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin ikinci birleşimi 15 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Hbb Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu Gerçekleşti Hbb Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.