Huzur Halı Ev Tekstil Ürünleri Hizmete Açıldı

İskenderun’un genç ve başarılı iş adamı Halil İbrahim Karatoyuk, Halıcılık sektöründe en kaliteli ve en hesaplı halı çeşitleri ile yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Kurtuluş Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde yeni iş yerinin açılışına halk yoğun ilgi gösterdi. Açılışa Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Huzur Halı ve Ev Tekstil Ürünlerinin açılış kurdelesi kesildi.

Açılış gününe özel indirimleri duyan vatandaşlarda mağazaya akın ettiler. Mağaza sahibi Halil İbrahim Karatuyuk ise, İskenderun halkına daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata sunduklarını belirterek, Halı ve ev Tekstil ürünlerinde iddialı olduklarını ve İskenderun halkını mağazalarına beklediklerini ifade etti.

Huzur Halı Ev Tekstil Ürünleri Hizmete Açıldı Huzur Halı Ev Tekstil Ürünleri Hizmete Açıldı Huzur Halı Ev Tekstil Ürünleri Hizmete Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.